Härnösands Studentkår
Styrelsemdelemmar
Villa Nybo

Studentliv

Introveckan 2004

Introveckan 2004

Här har vi samlat information, bilder och annat mer eller mindre roligt material som rör studentlivet här i Härnösand. Under fliken Bilder hittar du bilder från kårens tidigare arrangemang och aktiviteter, allt från sittningar till Introveckor.
Examensringen behandlar den för MIUN specialdesignade ringen. Information om nationerna finns här under studentliv då de inte är utskott utan föreningar som är anknutna till SKH.
Ordlistan har tagits fram för att göra livet enklare för nya såväl som gamla studenter. Under utskott finns information rörande studentkårens olika utskott t.ex. Sociala utskottet.
Snö6 2005

Snö6 2005

Sist men inte minst följer en grafisk beskrivning av Villa Nybo som fungerar som studenthus. Här kan du hitta spel, biljardbord, utrymmen för att studera, möjlighet till att laga lättare mat,  eller bara någon att umgås med.
Söndag och Tisdags kvällar har även Virres Fik öppet, det är beläget på andra våningen i villan och drivs i icke-vinstgivande syfte för studentkårens räkning av Sociala utskottet.